Avbytare: Felix Harletun, Douglas Christensen, Joel Jakobsson och Carl Odell,

Jonathan Bergeling ut - Carl Odell in 57 min
Kim Eriksson ut - Vasko Mitrovic in 70 min
Adam Norén ut - Nicklas Mattsson in 76 min

MATCHKOMMENTARER
Oavgjort i testmatchen mot årets division 4 lag Bosnien Hercegovina från Malmö. ÖT Smygehuk kom till spel med 5 testspelare och dessa var Denis Malovic (TFF), Mirza Dubicanac (IFK), Jonathan Bergeling (TFF), Kim Eriksson (Anderslöv) och Felix Harletun (Gylle). Även junioren Douglas Christensen fick chansen att visa upp sig. Det blåste halv storm över Smygehamns konstgräsplan och ÖT Smygehuk började i den starka motvinden. I den 3:e minuten slår Johan Hellström en fin boll på djupet till Vasko Mitrovic som kommer halvt fri men Vaskos avslut räddar målvakten till hörna. I den 30:e minuten sticker Denis Malovic in bollen mellan försvararna till Johan Hellström som skjuter tätt utanför. I den 33:e minuten slår Bosnien Hercegovina ett inlägg från vänster där en forward från nära håll nickar mot mål men Philip Borgström gör en kanonräddning och räddar till hörna. Första halvlek slutar 0-0. I paus går Vasko Mitrovic, André Andersson och Patrik Lippe ut och in kommer Felix Harletun, Douglas Christensen och Joel Jakobsson. Redan efter 15 sekunder i den andra halvleken skjuter Kim Eriksson ett skott tätt utanför. I den 49:e minuten går Nicklas Mattsson ut och in kommer Patrik Lippe. I den 56:e minuten driver Denis Malovic upp ett anfall och han lägger en fin boll på djupet på vänsterkanten mot Johan Hellström. Johan fintar bort försvararen och spelar bollen diagonalt genom Bosniens straffområde till Felix Harletun som säkert sätter 1-0 i nät. Skön debut med mål direkt för Felix. I den 57:e minuten går Jonathan Bergeling ut och in kommer Carl Odell. I den 67:e minuten rullar ÖT Smygehuk runt fint där Denis Malovic till sist drar iväg ett vänsterskott som går tätt utanför. I den 70:e minuten går Kim Eriksson ut och in kommer Vasko Mitrovic. I den 75:e minuten spelar Douglas Christensen upp bollen till Denis Malovic som avancerar. Denis sätter fram bollen mot Vasko Mitrovic som efter lite "trockel" i Bosniens straffområde kan sätta 2-0. Detta var Vaskos 22:a mål totalt i år! I den 76:e minuten går Adam Norén ut och in kommer Nicklas Mattsson. I den 78:e minuten kommer Bosnien fram till höger och man spelar in en låg boll mot första stolpen där en forward från nära håll kan trycka dit 2-1. I den 81:a minuten kommer Bosnien fram i en ny farlighet där bollen sticks in i vårt straffområde och forwarden sätter 2-2 via stolpen. Matchen slutar 2-2. I nästa testmatch väntar Öja FF (kvalade till div 3 i år) på lördagen den 21:a november klockan 12:00 på Smygehamns konstgräsplan!